AKTIVITETSKALENDER 2020

Tirsdag er øvingsdag!

Øvingene startet som kjent opp igjen etter juleferien tirsdag 7. januar, på samme tid og sted som vanlig;

Sandviken seniorsenter fra 18:30 til 20:30, - og det er mange ting som skal skje allerede i første kvartal.

 

Fredag 7. februar har Unionen Fagforening «Merkefest» på Hotell Neptun og i.h.h. til avtale,

er vi forpliktet til å stille opp og underholde med flott korsang.

Hotell Neptun ligger vis a vis «Berstad-huset» og «Hovedpolet». For de som kommer kjørende, er den ene utgangen fra Klostergarasjen, like ved siden av inngangen til hotell Neptun.

 

Frammøte for oppvarming; senest kl. 18:45. Selve konserten starter med en sang kl. 19:30, og fortsetter etter en pause på 6-7 minutter der gjestene blir ønsket velkommen, og så fortsetter vi ca. kl. 19:40 til 19:50 med to eller tre sanger. Hvilke sanger vi skal synge, er noen av de vi har øvd på etter nyttår og hvilke vi endelig lander på av disse, vil Siren avgjøre under neste og siste øving før konserten, som er på kommende tirsdag.

Siden dette er en fredagskveld, er det i den forbindelse etter konserten, bestilt i skjermet lokale på Wesselstuen for sosialt samvær fra kl. 20:00 og utover kvelden for de som ønsker dette. Vi stiller derfor i «sivilt antrekk». Dvs IKKE kor-klær, - men pent kledd. Samme opplegg som ved tidligere «Merkefester» og på jule-avslutningen. Men i forbindelse med restaurantfestivalen; «Bergen spiser», er Wesselstuen pyntet tilbake til 70-tallet og servitørene kledd deretter, samt at dagens middag koster kr. 149,- og kaffe kun kr. 10,-. Men det er ingen spiseplikt.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Avlyst!

Vår opptreden under Norsk Sangerforbund sitt landsmøte i Bergen Lørdag 14. og søndag 15. mars,

er som det ble opplyst om i pausen på siste øvingen, - dessverre avlyst. 

Våre delegater under til landsmøtet blir Roger og Jan Petter, med Anne Lise og Ingunn som vara for disse. Vår nestleder Helga som også er nestleder i kretsen, møter som delegat fra kretsen. Hun er også leder av valgkomiteen. I tillegg møter Siren som observatør med talerett.

 

 

Tirsdag 31. mars avholder BERGEN FELLESKOR sitt årsmøte.

Møtet starter kl. 17:15 og er beregnet ferdig til øvingen starter kl. 18:30. Men blir vi ikke ferdig til da, må vi «spise» litt av øvingen, -eventuelt avslutte senere.

 

Dagsorden og forslagsfrist i.h.h. til vedtektene. Forslagsfrist: 10. mars. Forslag sendes fortrinnsvis på mail til; rojoh6@online.no,

eller hvis forslagstiller ikke har adgang til pc, leveres Roger en av øvingsdagene i konvolutt, mrk.: Forslag til årsmøtet.

 

 

Søndag 1. mai.

Er også en dag vi i.h.t. avtale, er forpliktet til å stille opp for Unionen Fagforening og bidra på deres arrangementer med korsang. Programmet kommer vi tilbake til så snart det er tilgjengelig, men hold av dagen.

 

 

12. – 14. juni. Landssangerstevne på Hamar.

Her er det fremdeles mulighet for å melde seg på, og etter det vi har brakt i erfaring vil de fleste reise torsdag 11. juni om morgenen med tog. I den forbindelse samarbeider vi med Toneveld om å prøve å få samlet alle sangerne (ca 50 stk) som reiser med morgentoget fra Bergen i en egen vogn og til best mulig pris. Vi samarbeider også om returen fra Hamar, men her er vi mer splittet da noen skal ta fly hjem igjen, men mer info kommer etter hvert som vi har fått dette på plass. 

_____________________________________________________________________________________________________________